ΚΟΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

-Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ εντός Ελλάδας.

-Για αγορές κάτω των 30€ τα μεταφορικά είναι 4 € εντός Αττικής  και 7 € εκτός Αττικής.

-Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον κόστος 2,50€ ανεξαρτήτου του ποσού της παραγγελίας.

-Τα μεταφορικά για αποστολές στο εξωτερικό επιβαρύνουν τον πελάτη. Η χρέωση για τις χώρες του εξωτερικού υπολογίζεται κατά περίπτωση και πάντα με ενημέρωση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη.

-Με παραλαβή των προϊόντων από το κεντρικό μας  κατάστημα στον Περισσό, Αβέρωφ 24,δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής για οποιοδήποτε ποσό παραγγελίας έχετε κάνει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με εταιρεία ταχυμεταφοράς ή με παραλαβή από το κεντρικό μας  κατάστημα στον Περισσό, Αβέρωφ 24.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών από την  ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής έχει επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την “τραπεζική κατάθεση” την οποία και πρέπει να ολοκληρώσει εντός 2 ημερών από την παραγγελία του, οι αποστολές γίνονται από 3 έως και 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της κατάθεσης του ποσού. Οι ημέρες αποστολής ενδέχεται να αυξηθούν, από 1 έως και 5, σε περίπτωση έλλειψης προϊόντος & αντικατάστασής του με άλλο, όπως και/ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, πάντα κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη.

Μέσω e-mail, θα ενημερωθείτε πότε το προϊόν που παραγγείλατε παραδόθηκε για αποστολή. Οι παραδόσεις από τις εταιρίες ταχυμεταφορών γίνονται μέσα σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρεία μας από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, στη διεύθυνση που αναγράφεται στη φόρμα παραγγελία. Προς  διευκόλυνση όλων, παρακαλείσθε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, όνομα στο κουδούνι κλπ) όπου αυτό χρειάζεται.

Αν η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση που έχετε ορίσει και δεν υπάρχει παραλήπτης, η εταιρία ταχυμεταφορών θα σας αφήσει μία ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στην εταιρία ταχυμεταφορών για 10 εργάσιμες μέρες και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να καθορίσετε νέο ραντεβού, σε μέρα και ώρα που σας διευκολύνει. Αν δεν επικοινωνήσετε εντός 10 ημερών, τα προϊόντα επιστρέφονται αυτόματα στην εταιρία μας.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει την παράδοση στο κατάστημα, θα σας ενημερώσουμε για την άφιξη του εμπορεύματος με ένα email και θα πρέπει να το παραλάβετε εντός 15 ημερών, διαφορετικά η παραγγελία σας θα επιστραφεί στις κεντρικές μας αποθήκες.

Μάθετε πρώτοι για τις Nέες Παραλαβές & Προσφορές μας 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία.