Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τα προϊόντα μας, για την δική σας εξυπηρέτηση μπορείτε πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 2531413 από τις 8:00 έως τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή ή στο email info@ersas.gr

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν σε όποιο κατάστημα του δικτύου μας επιθυμείτε  με την προσκόμιση της απόδειξης λιανικής πώλησης, του τιμολογίου ή της κάρτας αλλαγής εντελώς δωρεάν. Για την δική σας εξυπηρέτηση επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο τηλέφωνο 210 2531413 από τις 8:00 έως τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή ή στο email info@ersas.gr για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν που θέλετε υπάρχει στο κατάστημα της επιλογής σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΩ ESHOP

Αν τα προϊόντα που παραλάβατε δεν ήταν στο σωστό μέγεθος ή για άλλο λόγω που έχουμε εμείς την ευθύνη (λάθος είδος, ελαττωματικό προϊόν, λάθος στην αποστολή), τότε μπορείτε να τα αλλάξετε δωρεάν μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που θα σας υποδείξουμε εμείς. Σημειώστε ότι η επιστροφή προϊόντος λόγω μεγέθους μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά με έξοδα της εταιρείας μας και εφ’ όσον η αποστολή γίνεται εντός Ελλάδας. Κάθε επιπλέον επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη. Επίσης στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ’ ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος.

Τα έξοδα επιστροφής προϊόντων για λόγους που δεν φέρει την ευθύνη η εταιρεία μας επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Οι επιστροφές γίνονται στη διεύθυνση:

ΑΒΕΡΩΦ 24, ΠΕΡΙΣΣΟΣ

ΤΚ 14232 ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΛ. 210 2531413

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 2531413 από τις 8:00 έως τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή  ή στο email: info@ersas.gr. Σε περίπτωση που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, μπορείτε να την επιστρέψετε με τον ίδιο ταχυμεταφορέα με δική σας χρέωση των εξόδων μεταφοράς.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, δεν έχουν φθορές ή λερώματα, βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και συνοδεύονται από όλα τα καρτελάκια τους.  Το δέμα θα πρέπει να συσκευαστεί για να μην δημιουργηθούν φθορές, κατά την μεταφορά, στο προϊόν ή την συσκευασία. Πρέπει επίσης να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση,  η έγκριση της εταιρεία μας, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία σας με το τμήμα πωλήσεων. Η επιστροφή  χρημάτων θα γίνεται με το ίδιο μέσω πληρωμής που επιλέξατε για την πραγματοποίηση της αρχικής σας αγοράς εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.  Στην περίπτωση που η αρχική αγορά έγινε με αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εσείς. Επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά, κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας, την κατάσταση των παραληφθέντων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν που έχετε αγοράσει από τα είδη προσφοράς, οι αλλαγές γίνονται δεκτές αποκλειστικά με άλλα είδη σε προσφορά. Σε περιόδους εκπτώσεων, οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο με είδη σε έκπτωση, στην τρέχουσα τιμή τους.

Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές εσωρούχων, μαγιό και γενικώς προϊόντων που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου.

Αν δεν έχουν τηρηθεί κάποιοι από τους παραπάνω όρους η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή και τα προϊόντα θα σας επιστρέφονται με δική σας χρέωση.

Μάθετε πρώτοι για τις Nέες Παραλαβές & Προσφορές μας 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία.