Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

H εταιρεία Ersa’s ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1970 με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία παιδικών καλτσών-εσωρούχων και πιτζαμών και ανέπτυξε ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων. Το 1985 επέκτεινε τη δραστηριότητά της στην λιανική πώληση , ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στον Περισσό και συνεχίζει έως σήμερα με ένα δίκτυο 10 ιδιόκτητων  καταστημάτων λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Στη γνωστή πλέον αλυσίδα καταστημάτων Ersa’s Κids Stores διατίθενται παιδικά εσώρουχα Ersa, κάλτσες και πιτζάμες δικού μας σχεδιασμού. Επίσης θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα παιδικών ρούχων που καλύπτουν τις ανάγκες σας συνδυάζοντας άριστη ποιότητα σε πραγματικά προσιτές τιμές.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε αυτό που ψάχνετε για τους μικρούς μας ήρωες.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Σ’ έναν κόσμο με χιλιάδες απαιτήσεις και επιλογές, στην οικογένεια των Ersa’s Kids Stores, ψάχνουμε συνεχώς να καλύψουμε τις επιθυμίες των παιδιών και τις ανάγκες των γονιών.

Ερευνώντας την παγκόσμια αγορά παιδικής ένδυσης ψάχνουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, εμπλουτίζοντας τη συλλογή μας με καινούργια σχέδια με απόλυτο σεβασμό στη φροντίδα του παιδιού.

Σας ρωτάμε, σας ακούμε, ψάχνουμε για σας.

Μάθετε πρώτοι για τις Nέες Παραλαβές & Προσφορές μας 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία.