Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού!

Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 1

Τέταρτο Σαββατοκύριακο που ζωγραφίσαμε μαζί με τα παιδιά και αυτή τη φορά ήμασταν στο Περιστέρι. Κι εδώ είχαν όλα όρεξη για δημιουργία και τα έδωσαν όλα.  Οι μαρκαδόροι, τα χρώματα και τα στένσιλ πήραν φωτιά για να δούμε και πάλι καταπληκτικά μπλουζάκια, δώρο των Ersa’s Kids Stores στα παιδιά.

Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 2

Συνέχιζουμε με την τελευταία δημιουργική ημέρα: το Σάββατο 8/6 στο Ελληνικό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ, να δηλώσετε συμμετοχή για να ζωγραφίσετε αλλά και για να μπείτε στην κλήρωση για 2 δωροεπιταγές των 50€.

Περιστέρι in Summer Mood

Όσο προχωράμε προς την καρδιά του καλοκαιριού τόσο και η καλοκαιρινή διάθεση στις δημιουργίες των παιδιών ανεβαίνει. Αυτή τη φορά, ψαράκια & ιππόκαμποι έκαναν την εμφάνισή τους με χαρούμενα έντονα χρώματα ενώ tropical στοιχεία ήρθαν να συμπληρώσουν την καλοκαιρινή διάθεση. Είδαμε επίσης τροπικά δέντρα, φλαμίνγκο αλλά κι αγωνιστικά αυτοκίνητα και σχέδια formula 1 από τους πιο “γρήγορους” μικρούς καλλιτέχνες.

Απολαύστε όλες τις δημιουργίες των παιδιών

Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 3 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 4 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 5 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 6 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 7 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 8 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 9 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 10 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 11 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 12 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 13 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 14

Λυκόβρυση – τι νέο είδαμε αυτή τη φορά;

Εκτός από τα καλοκαιρινά σχέδια με κοχύλια, θαλάσσιες χελώνες και πολλά ακόμα, αυτή τη φορά ξεχώρισαν και τα “μπλουζάκια ταχύτητας”. Αγωνιστικά αυτοκίνητα, flags race και κράνη πιλότων διακόσμησαν τις μπλούζες των αγοριών. Μια πολύ ωραία δημιουργία ήταν επίσης το πρωτότυπο μπλουζάκι που τίμησε τα 15 χρόνια από το ιστορικό EURO της Εθνικής μας!  Ενώ οι BFFs με τα καταπληκτικά τους “Forever Friends” μπλουζάκια, μας θύμισαν πόσο σημαντική θέση έχει στη ζωή μας η φιλία.

Δείτε και θαυμάστε τις δημιουργίες των ζωγράφων της Λυκόβρυσης!

Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 15 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 16 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 17 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 18 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 19 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 20 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 21 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 22 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 23 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 24 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 25 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 26 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 27 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 28 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 29 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 30 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 31 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 32 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 33 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 34 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 35 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 36

Ίλιον – Σάββατο 18/5

Από νωρίς το πρωί το κατάστημα μας στο Ίλιον γέμισε φωνούλες. Ο πάγκος ζωγραφικής πήρε φωτιά από την δημιουργικότητα των παιδιών και το απότέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

                                        Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 37     Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 38

Το καλοκαίρι ήταν η κύρια πηγή έμπνευσης των παιδιών. Είδαμε φοίνικες, φλαμίγκο, αυτοκινητάκια και κάθε είδος συνδυασμό και πρωτότυπα σκίτσα να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας.

Απολαύστε τις φωτογραφίες με τις δημιουργίες των παιδιών από το κατάστημα του Ίλιου.

Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 39 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 40 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 41 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 42 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 43 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 44 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 45 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 46 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 47 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 48Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 49 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 50 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 51 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 52 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 53 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 54 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 55

Μελίσσια – Σάββατο 18/5

Η δημιουργικότητα, όπως ήταν αναμενόμενο, χτύπησε κόκκινο και στο Ersa’s Kids Stores στα Μελίσσια. Τα μπλουζάκια ήταν κι εδώ υπέροχα!

Το κάθε μπλουζάκι που δημιουργήθηκε από τα παιδιά είναι τόσο διαφορετικό, από το άλλο, τόσο στην διακόσμηση όσο και στην ζωγραφική του. Οι καλές φίλες δημιούργησαν BFF – ίδια μπλουζάκια, όλοι αποτύπωσαν το καλοκαίρι ενώ τα στρας και τα διακοσμητικά είχαν την τιμιτική τους.

Η απόδειξη για το πόσο καλά περάσαμε στα Μελίσσια βρίσκεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 56 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 57 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 58 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 59 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 60 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 61 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 62 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 63 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 64 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 65Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 66 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 67 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 68 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 69 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 70 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 71 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 72 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 73 Ζωγραφίζουμε το μπλουζάκι του καλοκαιριού! 74

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και τους γονείς που πήραν μέρος στο event κι ανυπομονούμε να δούμε τις επόμενες δημιουργίες των παιδιών το Σάββατο 8/6 στο Ελληνικό από τις 11:00 ως τις 14:00.  Για να δηλώσετε συμμετοχή, σας  μπείτε εδώ.

Related Posts
Μάθετε πρώτοι για τις Nέες Παραλαβές & Προσφορές μας 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία.